Margreet Haverkamp

Na 15 jaar in de Reguliere gezondheidszorg gewerkt te hebben, kwam ik er achter dat er ook andere manieren zijn om met ziekte, symptomen en gezondheid om te gaan.

Ik ben toen de 6-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat gaan volgen aan de School voor Homeopathie te Amersfoort.

Margreet Haverkamp


Na deze opleiding ben ik de volgende workshops en opleidingen gaan doen:

  • Regressie-opleiding te Amersfoort aan het Atma-instituut
  • Reiki 1,2 en 3 te Castricum bij Margreet Rodenburg
  • Vanaf 2002 heb ik workshops familie-opstellingen gevolgd bij Jan-Jacob Stam, Bibi Schreuder, Bouke de Boer, Johannes Schmidt, Cocky van Zuylen, en Stephan Hausner.
  • Opleiding tot individuele familieopstellingen bij Elly te Brake
  • Vanaf 2007 houd ik me bezig met Zijnsorientatie, Mindfullness en Sufisme.

Sinds 1990 heb ik een eigen praktijk, zowel in Amsterdam als Castricum. Ik ben een voorstander van samenwerking met de reguliere gezondheidszorg. Beide kunnen ze gebruik maken van elkaars kwaliteiten en kracht. De diagnose wordt gesteld door de reguliere geneeswijze. Als aanvullende geneeswijze is er homeopathie.

Mijn kracht ligt in het inlevingsvermogen en luisteren naar de ander. Tevens kan ik door mijn levenservaring snel analyseren en probleemoplossend werken.

Ik werk volledig vanuit de Klassiek Homeopathie. Als aanvulling gebruik ik Reiki en Individuele Familieopstellingen. Ik zie mezelf als begeleider en ondersteuner van een gedeelte van het levensproces als mens.

© 2018 Homeopathie Haverkamp | Privacyverklaring